VWR
Австрија

VWR е водечки светски дистрибутер на научна опрема, хемикалии и намештај. Низ комбинација на стратешки партнерства со светско реномирани производители и постојаното унапредување на системите и услугите VWR располага со повеќе од 750,000 производи достапни во секое време.

Ориентираноста на VWR кон потрошувачите е причина за неговиот раст и успех.

image