Varolab
Германија

Varolab нуди повеќе од 10 години искуство во дизајнирање на софистицирана лабораториска опрема, како CO2 инкубатори, стерилни и заштитни работни маси и системи за длабоко замрзнување.

Производите на Varolab нудат високо ниво на технички погодности, едноставни за употреба, идеална компатибилност и првокласна изработка. Името на Varolab е синоним за брза достава и одлична професионална подршка.

Varolab им нуди на своите корисници ширум светот широк асортиман на специјално дизајнирани решенија за ин витро фертилизација (IVF). Нивната мисисја е системски решенија за репродуктивна медицина.

www.varolab.com
image