Human
Германија

Human повеќе од 35 години постојано развива и произведува високо квалитетни производи за клинички дијагностички лаборатории низ целиот свет.

Исто така произведува широк спектар на медицинска лабораториска опрема, клинички анализатори и регенси кои се присутни во повеќе од 160 земји во светот.

Human е синоним за квалитет и услуга, како и за сигурност и ефективност на дијагностички производи. Ова се базира на квалитет во следниве области:

  • Истражување и развој
  • Производство и контрола на квалитет
www.human.de
image