CTK Biotech, Inc
САД

Лоцирани во Сан Диего, калифорниа, во средина добро позната за биотехнолошки и научни откритија, СТК раководи со модерен објект за истражување и развој со професионална соработка на локално и глобално ниво

СТК развива и произведува иновативни имунодијагностички тест китови за IVD заедницата низ целиот Свет. Ние имаме уникатен IVD бизнис модел, во кој произведувани наши сопствени рекомбинантни антигени и антитела за понатамошна употреба во производството на нашите тест китови. Нашата вештина за добивање и прочистување на овие суровини ни дава предност пред нашите конкуренти, бидејќи ние можеме да гарантираме дека нашите клиенти ги добиваат најквалитетните производи за најповолна цена.

Услугата на клиентите е најважниот фактор во нашиот бизнис. Ние се стремиме да ги придобиеме и задржиме нашите лојални клиенти преку надминување на нивните очекувања со квалитетни производи, конкурентни цени и сигурен сервис. Од производството на суровини, до призводство на тест китови и регистрација, СТК е познат по својата перфекција во квалитет.

image