Biometra
Германија

Што ja прави Biometra (дел од Analytic Jena) еден од водечките снабдувачи на лабораториска опрема во светот?

  • Иновативни производи за Електрофореза, Термоциклирање, Блот анализа, Читањe на гелови...
  • 22 години искуство во производство на апарати кои наоѓаат примена во природните науки (основана во 1985)
  • Контролиран развој во Готинген – Германија орјентиран кон квалитетот
  • Меѓународна продажба преку повеќе од 50 дистрибутери
  • Високо квалификуван сервисен персонал
  • Компетентна, брза и пријателска поддршка за клиентите
www.biometra.com
image