Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Иновација. Технологија. Подршка.

Биотек и Биотек-Косово се ексклузивни дистрибутери на врвна лабораториска опрема за Македонија и Косово. Ексклузивно застапуваме дел од најдобрите производители на лабораториска опрема во светот. прочитај повеќе

Новости

RIQAS - Kонтрола на квалитет на биохемиските лаборатории

RIQAS е најголема меѓународна шема за проценка на квалитетот во светот. прочитај повеќе

Канцеларискиот Бизнис Центар во Косово-OBCK

Од 01.11.2009 ние го проширивме нашиот бизнис со отворање на канцеларија во Приштина...прочитај повеќе