Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Inovacioni. Technologies. Mbështetje.

Biotek dhe Biotek-Kosovë janë distributorë ekskluzivë të pajisjeve laboratorike me cilësi të lartë për Maqedoninë dhe Kosovën. Ne jemi përfaqësues ekskluzivë të një pjese të prodhuesëve më të mirë të pajisjeve laboratorike në botë. Gjatë 10 viteve të fundit, kemi dëshmuar se jemi partner i sigurt në shitjen e pajisjeve laboratorike dhe të materialeve të konsumit me kualitet të lartë, në servisimin dhe asistencën pas shitjes, si dhe në asistencën aplikative e atë teknike. lexo më shumë